FAN FÖR MÅNDAGAR

Så var det en sådan gär jäkla lång trist Måndag igen. Mörkt när man lämnar hemmet. Mörkt när man kommer hem. Det känns som att det aldrig ska bli ljust igen.
Sedan så ska man palla med en skoldag från kl 08.50 till 17.00. Jag fattar inte hur jag pallar. Men på något vis överlever jag väl eftersom jag sitter här och skriver.
Fast man var inte direkt pigg att gå till skolan efter den där lilla incidenten imorse med illamående. Det är väl tröttheten som vanligt. Blev ju en lång helg utan speciellt mycket sömn. Sedan var det ju övningskörning som gällde. I mellan åt funkar det nästintill prickfritt, medan det i nästa stund är jäkligt knackigt. Men det ska det bli ändring på minsann. Det lovar jag. Var glad att jag inte kör på vägarna ännu. Det kan bli en risk att vara ute då.
asg*

Lyrik, Lyrik... Vilket jävla skit. Kolla kan inte ens rimma heller. Men det är i alla fall vad svenskatimmarna går åt till. Att snacka bort med lyrik. Fast idag fick vi i och för sig en gruppuppgift. Det ska blir rätt så kul ändå.

Skollunchen suger ganskaså hårt emellanåt. Åter Korv & Potatismos. Vad är det för potatismos då? Något vattnigt skit som man inte vill äta. Man får ju blanda i mjölk och smör för att det överhuvudtaget ska gå att stoppa i munnen. Finns det ingen variation i skolmaten...
Det är korv varje måndag=S USCH FY BLÄ!
Jag vill inte ha korv mera nu...

Sedan var det åter Radio & Tv... Det var segt till en början. Han snackade på jättemycket så att man höll på att somna. Men sedan blev det skoj när vi fick göra egna Jinglar till våran radio nästa vecka=) Hehe
Då smäller det. Men jag vet inte riktigt vad vi ska snacka om än. Hm... Jaja något kommer jag säkert på. Jag är ju inte ensam i gruppen heller.

Sedan var det långa hemresan hem igen. Somnade på bussen. OVANLIGT???
Nee inte precis
Det händer mig jämt nästan när det gäller Måndagar

Vad hände sedan då. Jo just det middag med familjen.
Nu är det time for bed!
fasen vad trött ja är. Tur att jag har 1 timmes sovmorgon imorn. Inte för att det lär märkas. Men ändå rätt så najs.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0