Måndag måndag måndag... FAN FÖR MÅNDAGAR SÄGER JAG BARA

Idag är det måndag. Egentligen den hemskaste veckodagen av alla. Det är slut på ledigheten och fem jävulska dagar tills man åter är ledig. Måste faktiskt erkänna att måndagar är väldigt deprimerande. Jag känner verkligen inte för att gå upp på mornarna när det är måndag. Men men bara le och vara glad... eller inte.

Var tillbaka på praktiken idag. Har inte gjort så jättemycket. Killen som fotograferar när jag är ute på jobb är sjuk, någon konstig förkylning tydligen. Så blir verkligen att jag känner mig handikappad då. Jag vågar inte bestämma över huvudet på honom att den och den dagen ska vi ut på jobb. Kan ju hända att han har något annat jobb inbokat just den dagen vi är där. Sedan så vill jag ha någon att bolla idéer med. Visst jag skulle kunna bolla idéer med min handledare. Men med tanke på att han är vuxen, och tidningen ska vara gjord av unga, så känns det bättre att ta hjälp av en kille som är lika gammal som mig som fotografen är.

Jag fick i alla fall sluta 2 timmar tidigare än jag normalt fall skulle. Det var skönt. Eftersom jag är så satans trött. Blir tidig sänggång sen.


Underbar dag med tandläkarbesök och semelbak=)

Hej svejs!

Det har inte blivit speciellt många inlägg från mig på sista tiden. Nu tänkte jag i alla fall försöka mig på att skriva lite.
Min dag började strax efter klockan 8 imorse. Jag har en tendens till att vakna den tiden när jag sovit nu under lovet. Har antagligen kunnat koppla av lite och somnat ganska hyfsad tid nu ett par dagar i rad.

Det första jag möttes av imorse var ett sms som sade att det var riktigt kallt ute och den starka solen. Så underbart. Jag kände mig jättepigg och ville studsa upp ur sängen. Jag studsade inte, utan låg kvar en stund och drog mig samtidigt som jag pratade i telefon. Sen gick jag upp och klädde på mig. Hade nämligen fått tid hos tandläkaren imorse, då jag i onsdags kväll började att få sådan värk i min visdomstand som håller på att tränga igenom. Har haft ständig värk på den sidan i ansiktet, samt extrem värk i örat på samma sida (som öroninflammation) och huvudvärk i den huvudhalvan. Tandläkaren sa i alla fall att det inte var någon fara, att det var på grund av tanden som jag hade sådan värk.

Efter det åkte jag hem och lagade rösti... Ja ni kanske undrar vad det är. Kort och gott är det potatis som man river, klämmer ur stärkelse och vätska ur och sedan lägger i stekpannan. Det är gott i alla fall. Hade fått för mig att baka semelbullar för att göra semlor ikväll. Det är vad min eftermiddag gått ut på, att baka semlor. Ska bli gott=)
Nu känner jag mig jättetrött. Klockan är dock bara tjugo över fem på kvällen. Men jag funderar på att lägga mig och vila en stund...Ny layout

Ja till er som inte är förstagångsbesökare på min blogg så ser ni att jag ändrat om layouten. Vad tycks?
Ska väl tillägga att detta förmodligen bara är temporärt... ville testa på och se vad man kunde göra.


Några bra artister...

Under mina snart 2 veckor på APU:n har jag ofta suttit med hörlurar på mig för att kunna koncentrera mig. Då har jag funnit några väldigt underbara låtar. Lyssna och njut...

Jag har hittat en helt okej artist på myspace music. Måste länka till honom. Han är ny. Jonathan Johansson heter han:
http://se.myspace.com/jonathanojohansson

Sedan finns det en Uppsalatjej som sjunger, som är rätt duktig. Speciell röst. Clara Lindsjö:
http://www.myspace.com/claralindsjo

Sedan vill jag slå ett slag för Göteborgaren Nikola Sarcervic:
http://www.myspace.com/nikolasarcevic

En underbar låt med Daniel Lindström, som har en text som berör:
http://www.youtube.com/watch?v=7ci05IyFo40

RSS 2.0