Läsardag i solen

Idag ska jag lägga mig ute i solen och läsa. Det var så längesedan som jag vara läste och slappade. Skolan har
tagit för mycket tid under tre år. Mamma och pappa pratade eventuellt och Grisslehamn idag. Det är ÄNNU bättre plats att sola på. Det ligger ju vid havet. Jag vill nämligen bli brun till studenten. Jag blir alltid brun på bröstet, armar och axlar.
Men magen, ryggen och framförallt benen är omöjliga att få färg på. Just nu så känns det som att jag i veckan kommer välja att köpa en self-tanninglotion. Är det någon som har något förslag på någon bra? Det får gärna vara solfaktor i den så att jag inte blir illröd på studenten.
 
Jag ska börja läsa Barack Obamas memoaren/självbiografi "Min far hade en dröm..." Köpte boken i veckan från http://www.adlibris.com, som har underbart mycket böcker till superlågt pris. Och frakten är perfekt. Du betalar endast en summa och inte en massa olika beroende på hur mycket du beställer. Köpte två böcker i veckan. Beställde dem sent i onsdags kväll. I fredags damp de ner i brevlådan. Allting kostade 97 kronor; för två böcker inklusive frakt på 19 kronor. Ska bli kul att läsa om hans liv. Jag ska inte säga att han är min idol, för det är fel. Jag följer inte honom jättemycket. Men det sättet han har känns humant. Att jämföra honom med George W Bush är som att bläddra blad, d v s det som står/är på andra sidan är olikt det som stod på förra.

Min far hade en dröm...

6 dagar kvar till studenten. Jag räknar egentligen inte dem. Låter konstigt eftersom jag igår skrev att det var en vecka kvar och idag sex dagar. Det var mera en reflektion över tiden det är kvar. Aja det där lät nog väldigt invecklat. har som ni ser designat om min blogg lite. Jag vet inte om jag är nöjd eller inte. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig tror jag. Så får se om jag får för mig att ändra om den lite. Gillar layouten. Men vet inte om jag är nöjd med färgerna. Det visar sig :) Njut av den istället.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0