En jobbig dag...

För en gångs skulle ska jag idag skriva ett dagboksaktigt inlägg.

Tyvärr måste jag börja det med att säga att jag mått skit sen jag vaknade imorse. Jag har varit matt i hela kroppen och känt mig allmänt hängig och frusen. Så det blev ingen skolan. Skönt att ha bärbar dator så att det går att jobba ifrån sängen. Sjukanmälde mig nämligen.

När jag vaknat ringde jag till killen jag träffar. Brukar ha en förmåga att ringa lite olägligt ibland, gjorde det imorse med då det tutade upptaget. Så jag vände på mig och somna om. Det var riktigt skönt till telefonen pep till och jag fick sms där han undrade över varför jag inte ringt men att jag skulle höra av mig senare. Kände mig lite dum, så jag ringde upp. Vet inte vad det är, men att prata med honom gör mig lugn och glad. Vet inte vad det är för speciellt han har.

Sedan resten av dagen har jag legat i sängen och även suttit i vardagsrummet och varit extremt slö. Det är träning ikväll. Jag ska ner. Var säker på att jag skulle träna igår. Men idag om jag mår så här lite senare blir det nog inget deltagande för min del. Tänkte försöka sova lite nu på eftermiddagen för att se om jag kan bli lite piggare och må bättre...
Mår för tillfället illa, vilket nog beror på att jag inte käkat något idag och kroppen kräver att jag äter. Så nu har det blivit lite youghurt och smörgåsar.






Kommentarer
Postat av: emma l

om du kommer på träningen så ta med dig 130 kr till mig för tröjan ;D

2008-12-09 @ 16:55:08
Postat av: Jenny

Yes Emma jag tar med mig det. Kommer i alla fall ner på träningen, men som du läste i inlägget har jag inte känt mig fit idag, så får se om jag tränar.

2008-12-09 @ 17:02:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0