Underbart med helg.

Just nu orkar jag inte mera känns det som. Jag känner mig både psykiskt och fysiskt utbränd, den där känslan när man inte orkar göra någonting... inte ens så viktiga saker som skoluppgifter eller att försöka ta sig upp ur sängen och äta frukost. Jag känner mig faktiskt på väldigt dåligt humör nästan varje dag just nu... därför att jag sover alldeles för lite, är superstressad och har en hjärna som går i 200km/h, vilket den gjort i snart 1 ½ vecka. Har till och med börjat dra på mig just för perioden kronisk huvudvärk. Kroppen säger ifrån, men jag kan inte göra det eftersom det kommer kosta mig dyrt om jag väljer att bara vara hemma och skita i allt och vila, vilket är det jag behöver. Och så tränar jag på gym och innebandy mitt uppe i allt det här och just nu är ryggvärken fruktansvärd. Det är inte så konstigt att jag har förhöjd hjärtfrekvens för min ålder, vilket jag fick reda på då jag var hos läkaren för 2-3 veckor sedan. Det känns verkligen lite lustigt och märkligt att jag har den hjärtfrekvensen, ca 10 slag extra per minut. Det skrämmer mig faktiskt.

Trots detta så har jag träning ikväll. Snacka om att man är riktigt dum egentligen. Jag ska ju åka på den där träningen. Dessutom är det match i helgen. MEN jag har tackat nej till den. Jag måste. Det här kommer inte hålla annars. Sen var det också massa knas när det gällde matchdag och tid. Snacket var att matchen skulle spelas på söndag kl 10.00. Så jag bestämde andra saker inför fredag och lördag... ja inga ansträngande saker. Nu visade det sig att matchen spelas på lördag kl 15.30 i Sportcentrum i Norrtälje. Hade matchen legat på söndagen hade jag spelat. Men jag är glad att den ligger på lördagen, så jag faktiskt inte kan spela. Skönt, eftersom motivation till innebandy och även mycket annat inte finns. Känns som en livskris.

Men jag ser ändå fram emot helgen. Dels för att det varit en tuff vecka och det ska bli skönt att ta det lugnt. Men också för att jag imorgon fredag på kvällen ska först till gymet (hur klokt det nu är i min situation), men sen efter det ska jag på bio, män som hatar kvinnor, med en person som jag tycker väldigt mycket om... ja det är en kille, vad annars (skojar) Kan ju vara en kompis eller annat som är tjej med i och för sig. men i detta fall är det en kille. Ska bli mysigt. Längtar dit och längtar efter honom. Han får mitt hjärta att typ börja flyga runt i hela kroppen, den där fjärilimagenkänslan=) Underbar känsla i alla fall=) Jag känner mig så svag (på ett bra sätt) med honom, därför att jag tycker så mycket om honom=) haha.

Ska även träffa honom på lördagen. Ska bli skönt att bara vara och umgås. Ingen APU med en massa deadlines på texter och förberedelser inför intervjuer. En lugn helg med världens underbaraste person. Saknar honom.





Kommentarer
Postat av: Annelie

Skoja inte... typ heeela tiden. men det har börjat vända sig nu när jag fått förklaring varför :)

2009-03-05 @ 16:45:00
URL: http://alvid.blogg.se/
Postat av: Annelie

nej jag vte.. såna människor kallar inte jag för vänner.

2009-03-05 @ 19:21:50
URL: http://alvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0