Träning - Men jag kunde inte delta

Idag har jag varit hemma med min stackars rygg. Känner mig orolig för värken. Det är säkert normalt. Men det är extremt jobbigt. Sedan var jag in en stund i Uppsala, pratade med Friskis och Svettis. Kändes rätt skönt att veta att jag får en instruktör när jag börjar träna.

Sedan hade jag träning. Men jag kunde inte delta på grund av ryggen.Det är hemskt. Men det kändes samtidigt lite skönt att inte träna, att stå vid sidan om. Och det är skönt att min tränare sagt till mig att jag inte behöver spela i helgen. Han verkar ha förståelse för det som hänt. Även den yngre tränaren. Det är jätteskönt. Jag kommer att få köra ena träningen i gymmet och andra med innebandy. Känns skönt med en lösning. Känns som att det kan bli bra nu med ryggen.

Imorgon är det skola igen. Måste gå även om jag helst stannat hemma pga ryggen. men jag måste eftersom jag dels har prov och sedan ska till stockholm och göra reportage. Får se hur det blir med torsdagen. Hur som helst kommer jag nog gå en stund på torsdagen. Har ju läxförhör i arbetsmiljö och säkerhet och sedan sista lektionen inför religionsprovet nästa torsdag.

Nu är det snart dags för sängen. Jag hoppas verkligen att jag vaknar upp och inte har någon värk. Oroar mig då ryggen knakar. Men men ska ringa naprapaten imorn och se vad han säger...

på gott återseende folk...

Friskis och Svettisloggan
http://www.jippie.nu/dtr1210/dtr31/bilder/friskis_o_svettis.gif






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0