Jag blir inte yngre...

Brorsan blev 20 igår. Jag fattar inte hur tiden har kunnat gå så snabbt. Alla de minnen som finns där från när vi var yngre... Alla bråk vi genomlidit, smällarna du gett mig, slitet i håret...
Ibland känns det så nära men ändå så långt i från.
Jag ser alla bilder inuti mitt huvud... fattar inte hur vi blev så gamla så fort...
Jag såg bilder på oss från det att vi var sådär 7-8 år gamla för ett par veckor sedan. Det känns overkligt att man varit sådär liten. När jag tittar mig i spegeln känns det knappt längre som att den där lilla tjejen på kortet är jag. Det minner om en helt annan tid, en tid jag inte riktigt kan komma ihåg, men som jag vet var så mycket mer annorlunda än vad den är idag.
Idag är det mer seriösa tag man tar; plugg, framtid, nära vänner, någon att älska. Då var allt bara en lek. En ogjord läxa resulterade inte i ett IG. Ett dåligt provresultat resulterade inte i att man kunde misslyckas totalt med sina studier. Det fanns en bra chans och en lång tid man kunde repa sig på. Idag är det pang på direkt, antingen kan du provet och blir belönad, eller så förlorar du och du kan ha sumpat din chans till vidareutbildning efter gymnasiet.
Snart står vuxenvärlden och knackar på dörren också. jag vågar knappt tänka på det.
Men jag vet att vi inte blir yngre brorsan... antar att du snart flyttar ut...
Antar att jag måste välja vad jag ska göra med mitt liv snart...
Jag vet att jag inte blir yngre...

GRATTIS I EFTERSKOTT PÅ 20-ÅRSDAGEN  BRORSAN!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0